Professionals

_S8A8099Bij Opleidingsinstituut KMBV werken professionals die een langjarige ervaring hebben opgebouwd in het klantgericht ontwikkelen en vormgeven van ontwikkeltrajecten op organisatie- en persoonlijk niveau. Zij combineren hun meer dan 25-jarige kennis, inzichten en ervaring van honderden ontwikkel- trajecten bij maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Zij zijn bekend met de thematieken die spelen in de gezondheidszorg (care & cure), maatschappelijke dienstverlening en welzijn en jeugdzorg.

De afgelopen jaren zijn er meer dan 500 maatprogramma’s ontwikkeld en uitgevoerd in de zorgsector en aanpalende sectoren, zoals de welzijnssector en woningcorporaties. Van enkele deelnemers tot en met duizenden per programma.

Juist de combinatie van de ervaringen in vele sectoren maakt dat Opleidingsinstituut KMBV uitermate goed in te zetten is bij het vormgeven van markt- en/of klantgerichte organisaties die werken in een maatschappelijke context en bij het opleiden van zorgprofessionals voor het ontwikkelen van hun kennis, vaardigheden en attitude.

Frank Seine

direkteur AvicennaIn 2004 nam Frank Seine samen met Chris Giebels Opleidingsinstituut KMBV over en zij startten Avicenna. Hij was en is sterk betrokken bij de ontwikkeling van circa 20 academies en/of opleidingsinstituten. Frank Seine heeft – bij meer dan 200 opdrachtgevers en samenwerkingspartners in en buiten de zorg- en welzijnssector – vele vernieuwende ontwikkelprogramma’s gemaakt voor zowel toezichthouders, management als professionals in de zorgsector. Hij ontwikkelde ook de NVTZ Academie (voor toezichthouders in de zorg) en heeft zitting in de Onderwijscommissie van HEAD Academie (controllers in de zorgsector).

Frank Seine heeft twaalf jaar lang diverse management- en directiefuncties bekleed bij opleidingsconcern Freia (indertijd 350 medewerkers). Samen met Chris Giebels gaf hij leiding aan o.m. de Academie voor Management, Comenius, de Academie voor Ondernemerschap en Mount Everest. Verder leidde hij MCC, Horizon Interlingua en Intermediair Management Trainingen. Na zijn HBO-opleiding HSAO Maatschappelijk Werk en de differentiatie Bestuurskunde is Frank Seine zijn carrière begonnen bij de Kamer van Koophandel Amsterdam (externe relaties). Daarna heeft hij in de rol van Businessmanager de overstap gemaakt naar een startend informatie- en adviesbureau op het gebied van het verwerven van overheidsopdrachten. Na zes jaar heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de verkoop van dit florerende bedrijf aan Elsevier.

Frank werkt graag op de transfer vice versa van maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Ondernemerschap vanuit de combinatie van ‘ziel’ en ‘zakelijkheid’ fascineert en drijft hem.

Opdrachtgevers en deelnemers zeggen over Opleidingsinstituut KMBV:

  “Met een omvangrijk ontwikkeltraject voor circa 150 wijkverpleegkundigen, de Leergang “Wijkverpleegkundige op Koers”, wordt er goed en dynamisch aangesloten op onze behoeften en uitgangspunten. Ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking.”
  Clasine Schraa – Manager Zorgteams Tilburg Oud Zuid, Thebe Thuiszorg

  Is een toonaangevende sparringpartner in de zorgsector

  “Opleidingsinstituut KMBV heeft bij ons gezorgd voor een leerzame en leuke scholing. De professionele inbreng en aanpak zijn ons erg bijgebleven”

  Mie van Hooijdonck – HR adviseur, Stichting Elisabeth Breda

   

  Komt met vernieuwende ontwikkeltrajecten op basis van nut en noodzaak én de menselijke maat

  “Prima! Ik ga na het practicum carrousel een stuk zekerder de wijk in.”
  Deelnemer incompany Hercertificering

  Maakt haar belofte meer dan waar

  “Ik ben gesterkt in mijn eigen kennis en kunde, het heeft me zelfvertrouwen gegeven.”
  Sabine Meijer – ITT verpleegkundige Stichting ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen

  “Je doet veel nieuwe kennis op, je hoort de nieuwe richtlijnen en je discussieert er met elkaar over.”
  Allie Koekoek – verpleegkundige bij het GVT team Amstelring

  “Ervaring uitwisselen met medecursisten: het is geven en nemen van elkaars ideeën tijdens de leergang.”
  Hennie Lammerink – GWV TechnoTeam bij Vérian

 

Postadres

Postbus 292 | 7400 AG Deventer | T 0570 – 76 00 10

Deel via

Informatie

Indien u vragen heeft of nader informatie wenst, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Opleidingsinstituut KMBV
Stromarkt 8
Postbus 292
7400 AG Deventer

T 0570 – 76 00 10
info@kmbv.nl
www.kmbv.nl

 

Bel me terug